Za ljubitelje testenin in okusa po Italiji.
Špinačo operemo. Testenine skuhamo po navodilih. Kuhane odcedimo in takoj pomešamo s špinačo, da ta oveni.
Vmes pripravimo še omako: Segrejemo olivno olje od vloženih paradižnikov, dodamo sesekljano čebulo in paradižnike. Pražimo približno tri minute, nato dodamo strt česen, sol in poper. Ko česen zadiši, prilijemo zelenjavno jušno osnovo. Kuhamo, dokler tekočina ne povre za polovico, nato dodamo kislo smetano, parmezan in maslo. V omako vmešamo testenine s špinačo, posujemo s svežo baziliko in takoj postrežemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.