Neverjetno, kako zgolj drugačen način priprave iz istih sestavin ustvari povsem drugačno jed! Za prste obliznit – zjutraj, opoldne ali zvečer!
Sesekljamo čebulo in česen. Papriko očistimo in narežemo na manjše kockice.
V ponvi na malo olja prepražimo čebulo, da se zmehča. Dodamo papriko in pražimo približno deset minut. Dodamo kumino, mleto papriko, čili, sol, poper in sesekljan česen. Ko zadiši, prilijemo paradižnikovo omako in kuhamo še približno deset minut, da se jed nekoliko zgosti. Dodamo grobo sesekljano feto in v omaki naredimo jamici, kamor ubijemo jajci. Pokrijemo in kuhamo še nekaj minut, da beljaka zakrneta, rumenjaka pa ostaneta tekoča.
Posujemo s sesekljanim peteršiljem, prelijemo z malo olivnega olja in postrežemo s popečenim kruhom.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.