Pica malo drugače, predvsem pa, še hitreje. Primerna tudi za vse, ki se izogibate glutena, kvasa in bele moke.
V osoljeno mešanico mleka in vode dodamo maslo in rožmarin in zakuhamo polento. Kuhamo približno 10 minut, nato dodamo polovico sesekljanih orehov. Preložimo v oplaknjen okrogel model (npr. lončen).
V paradižnikovo omako dodamo baziliko, timijan in polovico origana. Z omako premažemo nekoliko ohlajeno polento. Obložimo s slanimo, mozzarelo in potresemo z orehi. Po vrhu še izdatno posipamo z origanom.
Pečemo pri 180 stopinjah približno 15 minut.
Postrežemo s skledo solate.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že 70 let Echinaforce pomaga krepiti odpornost in je zaupanja vredna podpora pri prehladnih obolenjih. Vaše izkušnje so neprecenljive - posebej za vse tiste, ki zdravila še ne poznajo. Ste jih pripravljeni podeliti? Nagradili vas bomo s slastnimi bonbončki z ehinacejo in črnim ribezom.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.