Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPica malo drugače, predvsem pa, še hitreje. Primerna tudi za vse, ki se izogibate glutena, kvasa in bele moke.
V osoljeno mešanico mleka in vode dodamo maslo in rožmarin in zakuhamo polento. Kuhamo približno 10 minut, nato dodamo polovico sesekljanih orehov. Preložimo v oplaknjen okrogel model (npr. lončen).
V paradižnikovo omako dodamo baziliko, timijan in polovico origana. Z omako premažemo nekoliko ohlajeno polento. Obložimo s slanimo, mozzarelo in potresemo z orehi. Po vrhu še izdatno posipamo z origanom.
Pečemo pri 180 stopinjah približno 15 minut.
Postrežemo s skledo solate.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!