Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazličica slastnih pečenih jabolk z najboljšim dodatkom - sladoledom.
Suho sadje nekaj ur namakamo v vodi, da se zmehča. Nato ga odcedimo in drobno sesekljamo. V zmehčano maslo vmešamo začimbe, dodamo sesekljano sadje in sladkor.
Z mešanico napolnimo izdolbljena jabolka.
Nadevana jabolka namestimo v namaščen pekač in pokrita pečemo približno eno uro pri 160 stopinjah Celzija, nato pokrov odstranimo in pečemo še približno dvajset minut, da so jabolka lepo mehka.
Medtem pripravimo lešnikovo skorjico.
Sladkor karameliziramo in nanj vmešamo sesekljane lešnike. Mešanico prelijemo na peki papir. Ko se ohladi, jo razlomimo na več manjših koščkov.
Pečena in nekoliko ohlajena jabolka obložimo z lešnikovim sladoledom in posujemo z lešnikovo skorjico.
Dober tek.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRadi pojete? Mnogi delimo to strast. Tudi naša sodelavka Danica.
Preberite njeno zgodbo s petjem.Marsikdo si pri lajšanju tegob rad pomaga sam. To je včasih odlično, spet drugič pa lahko tudi nevarno.
Na kaj moramo paziti?Ko skozi okna posveti svetlo spomladansko sonce, se vestnih gospodinj polasti nemir, ki napove boj slehernemu prahu, nečistoči in neredu. Očistiti pa je treba tudi naše telo.
Nasvet ljudskega zdravnika - spomladansko razstrupljanjeOdkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!