Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazličica slastnih pečenih jabolk z najboljšim dodatkom - sladoledom.
Suho sadje nekaj ur namakamo v vodi, da se zmehča. Nato ga odcedimo in drobno sesekljamo. V zmehčano maslo vmešamo začimbe, dodamo sesekljano sadje in sladkor.
Z mešanico napolnimo izdolbljena jabolka.
Nadevana jabolka namestimo v namaščen pekač in pokrita pečemo približno eno uro pri 160 stopinjah Celzija, nato pokrov odstranimo in pečemo še približno dvajset minut, da so jabolka lepo mehka.
Medtem pripravimo lešnikovo skorjico.
Sladkor karameliziramo in nanj vmešamo sesekljane lešnike. Mešanico prelijemo na peki papir. Ko se ohladi, jo razlomimo na več manjših koščkov.
Pečena in nekoliko ohlajena jabolka obložimo z lešnikovim sladoledom in posujemo z lešnikovo skorjico.
Dober tek.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!