Kuhana ovsena kaša. Mmm. In vsakič je lahko drugačna, če se le znamo prepustiti domišljiji. Morda pa jo vzpodbudi prav to, da več kuhamo? Ta jed je preprosta, kot nalašč tudi za začetnike.
Ovsene kosmiče zavremo v rahlo osoljeni vodi, nato jim dodamo sivko in vanilijo. Kuhamo še pet minut, da se zgostijo, nato jim dodamo zamrznjene borovnice (v sezoni svežih uporabimo seveda te). Sladimo z medom in potresemo z sesekljanimi mandlji (najbolj zdravi so čez noč namočeni).
Recept je rahlo prirejen po tem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.