Kuhana ovsena kaša. Mmm. In vsakič je lahko drugačna, če se le znamo prepustiti domišljiji. Morda pa jo vzpodbudi prav to, da več kuhamo? Ta jed je preprosta, kot nalašč tudi za začetnike.
Ovsene kosmiče zavremo v rahlo osoljeni vodi, nato jim dodamo sivko in vanilijo. Kuhamo še pet minut, da se zgostijo, nato jim dodamo zamrznjene borovnice (v sezoni svežih uporabimo seveda te). Sladimo z medom in potresemo z sesekljanimi mandlji (najbolj zdravi so čez noč namočeni).
Recept je rahlo prirejen po tem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Ali ste vedeli? Znano je, da post prinaša mnoge koristi. Tako lahko z njim med drugim vzdržujemo zdravje, izboljšamo fizično ali psihično počutje ter skrbimo za dolgoživost. Vendar pa post ni primeren za kogarkoli.
Gibanje je element, ki v obdobju postenja ne sme manjkati.
Za vse kreativne, ki si radi sami pripravljate svoje domače pripravke.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.