Kuhana ovsena kaša. Mmm. In vsakič je lahko drugačna, če se le znamo prepustiti domišljiji. Morda pa jo vzpodbudi prav to, da več kuhamo? Ta jed je preprosta, kot nalašč tudi za začetnike.
Ovsene kosmiče zavremo v rahlo osoljeni vodi, nato jim dodamo sivko in vanilijo. Kuhamo še pet minut, da se zgostijo, nato jim dodamo zamrznjene borovnice (v sezoni svežih uporabimo seveda te). Sladimo z medom in potresemo z sesekljanimi mandlji (najbolj zdravi so čez noč namočeni).
Recept je rahlo prirejen po tem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.