Čudovita, polnovredna jed, polna zdravih ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Za popoln začetek dneva ali okusno in lahko večerjo.
Kosmiče zavremo v mleku, nato dodamo sol, cimet in kakav ter temeljito premešamo. Pokrito na majhnem ognju kuhamo še deset minut, da se kosmiči povsem zmehčajo.
Kašo preložimo na krožnik, jo prelijemo z arašidovim maslom in posujemo z oreščki, sesekljano banano in čokolado.
Avtorica recepta: Jessica Sepel (vir: www.avogel.co.uk)
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.