Topla kaša iz kninoje, banane in prave vanilije. Kvinojo lahko skuhamo v naprej, da je jed hitreje pripravljena.
Priprava:
Kuhano kvinojo rahlo pogrejemo skupaj z mandljevim mlekom. Polovico banane narežemo na krhlje, datlje drobno sesekljamo in oboje dodamo v jed. Koščke preostale banane naložimo preko kaše in okrasimo z metinimi lističi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.