Mafini so priljubljena oblica sladic, saj je vsem skupna hitra priprava. Ste že kdaj poizkusili mafine s kvinojo?
Pečico ogrejemo na 180 stopinj Celzija.
Vodo zavremo, dodamo kvinojo in kuhamo 12-15 minut.
Medtem narežemo sadje in ga dodamo suhim sestavinam: moki, sladkorju, vinskemu kamnu in cimetu. Dodamo 500 ml kuhane kvinoje.
V drugi posodi zmešamo mleko, jajce in vanilijev ekstrakt. Sedaj pomešamo vse sestavine.
Maso nadevamo v modelčke za muffine in jih pečemo 20-25 minut.
Vir: www.avogel.ca
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.