Okusne omlete, polne dragocenih beljakovin, ki jih iz nekaj polnovrednih sestavin zlahka ustvarimo sami.
Lečo speremo in jo namakamo v večji količini vode.
Kvinojo speremo pod vročo vodo in jo prav tako namakamo. Oboje je potrebno namakati vsaj dve uri, še bolje čez noč.
Nato oboje speremo s svežo, tekoče vodo, dobro odcedimo in skupaj z ostalimi sestavinami do gladkega zmešamo v mešalniku.
Na ponvi dobro segrejemo maščobo in razporedimo približno eno šestino pripravljene mase. Ker je zmes precej gosta, jo po celotni površini ponve razporedimo s pomočjo lopatice. Na vsaki strani omleto pečemo približno tri minute.
Med peko omlet/tortilj pripravimo nadev. Vsako omleto do polovice napolnimo z nadevov in jo prepognemo. Po želji po vrhu nadeva posujemo nekaj sira, ki se bo v vroči ometi hitro raztopil.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že 70 let Echinaforce pomaga krepiti odpornost in je zaupanja vredna podpora pri prehladnih obolenjih. Vaše izkušnje so neprecenljive - posebej za vse tiste, ki zdravila še ne poznajo. Ste jih pripravljeni podeliti? Nagradili vas bomo s slastnimi bonbončki z ehinacejo in črnim ribezom.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.