Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namFermentiranje ni le modna muha, v resnici so tako pripravljena živila nadvse blagodejna. Kdor vsak dan zaužije vsaj nekaj surovega kislega zelja, sirotke ali podobno, nima težav s črevesjem. A fermentiramo lahko tudi žitne jedi, vse od palačink dalje …
Kislo mleko lahko pripravimo sami in sicer iz svežega, polnomastnega, surovega mleka. Nalijemo ga v lončeno latvico, prekrijemo z gazo in na sobni temperaturi pustimo približno 2 dni, dokler se ne zgosti. Če mleko postavimo na toplo (npr. ob štedilnik na drva), se to zgodi še prej.
Moko presejemo, rahlo osolimo in prelijemo s kislim mlekom (dodajamo ga postopoma, do ustrezne gostote). Testo najlažje zamešamo z običajnim mešalnikom, kot če bi delali klasične palačinke. Tudi gostota naj bo podobna. Na koncu vanj vmešamo še tri (lahko tudi več) jajca.
Pripravljeno testo čez noč postavimo v hladilnik, zjutraj pa iz njega spečemo rahlo kiselkaste palačinke. Te se odlično ujamejo tako s sladkimi kot s slanimi namazi, pa tudi spečejo se brez težav.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpite dovolj, niste pod psihičnim stresom, ne delate fizično prekomerno ... pa ste vseeno utrujeni?
Je vzrok v pomanjkanju železa?Vas preseneča dejstvo, da je v današnjem času narasla tudi pojavnost vseh vrst alergij?
Naravni pristopi za odpravo alergijDo nedavnega je bilo mogoče Rowatinex dobiti le na zdravniški recept. Odslej je drugače, saj se je spremenil status naravnega zdravila. To pomeni, da je za vse, ki bi želeli ledvične kamne obvladati po naravni poti, dostop do zdravila veliko lažji in hitrejši.
Več o tem ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!