Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPobrskajte po shrambi in hladilniku. Skoraj gotovo boste tam našli večino sestavin za to okusno enolončnico.
Zelenjavo, čebulo in česen očistimo in narežemo oz. sesekljamo.
V večji ponvi segrejemo malo olja in na njem prepražimo na kocke narezano slanino. Nato dodamo razdrobljen čili, lovorjeva lista, timijan, čebulo, korenček, zeleno in česen. Prepražimo, pokrijemo in kuhamo, da se zelenjava zmehča. Nato dodamo oprano lečo in 1 liter zelenjavne jušne osnove ter kuhamo, dokler se ne zmehča še leča.
Nato dodamo še kuhan fižol in po potrebi še nekaj zelenjavne jušna osnove. Ko zavre, kuhamo še deset minut, nato po okusu solimo in popramo.
Postrežemo s sesekljanim peteršiljem, kančkom dobrega olivnega olja in kruhom.
Po receptu priredila: Sabina Topolovec
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Obrambne moči organizma je najbolje graditi vse leto. A tudi ko že zbolimo, lahko zanje storimo marsikaj.
Naravni pomočniki pri podpori imunskemu sistemu ...da lahko ponavaljajoča se vnetja ušes vodijo tudi v izgubo sluha ali celo vnetje možganske opne?
Kako učinkovito preprečiti vnetje ušes pri otrocih?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!