Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPobrskajte po shrambi in hladilniku. Skoraj gotovo boste tam našli večino sestavin za to okusno enolončnico.
Zelenjavo, čebulo in česen očistimo in narežemo oz. sesekljamo.
V večji ponvi segrejemo malo olja in na njem prepražimo na kocke narezano slanino. Nato dodamo razdrobljen čili, lovorjeva lista, timijan, čebulo, korenček, zeleno in česen. Prepražimo, pokrijemo in kuhamo, da se zelenjava zmehča. Nato dodamo oprano lečo in 1 liter zelenjavne jušne osnove ter kuhamo, dokler se ne zmehča še leča.
Nato dodamo še kuhan fižol in po potrebi še nekaj zelenjavne jušna osnove. Ko zavre, kuhamo še deset minut, nato po okusu solimo in popramo.
Postrežemo s sesekljanim peteršiljem, kančkom dobrega olivnega olja in kruhom.
Po receptu priredila: Sabina Topolovec
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!