Pečeni kruhovi cmoki so nekaj posebnega, posebej če jih postrežemo z dobrotami iz bližnjega gozda.
Priprava kruhovih cmokov:
Cmoke povaljamo v mešanico krušnih drobtin in parmezana in jih na olivnem olju pečemo toliko časa, da se rahlo zapečejo.
Cmoke lahko pečemo tudi v pečici 20 min. pri 180°C.
Priprava omake iz lisičk:
Omako postrežemo poleg pečenih kruhovih cmokov in okrasimo s peteršiljem.
Dobro je in dobro tekne!
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.