background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Kostanjeva juha z jurčki

  • Priprava:
    Čas:
  • Srednje zahtevno
  • Za 4 osebe
  • Prep: 10 min
  • Srednje zahtevno
  • Za 4 osebe

Kostanj in gobe so jesensko darilo narave. Iz njiju lahko ustvarimo čudovite jedi, ki razveselijo skoraj vsakogar. Preizkusite juho, ki dobesedno poboža dušo …

Sestavine

Pripravimo vse sestavine. Sesekljamo čebulo in česen, narežemo gobe.

Čebulo prepražimo na malo masla. Dodamo obrezke gob, timijan in kostanj (odtaljen) in na kratko popražimo. Dodamo še sesekljan česen. Ko zadiši, zalijemo z vrelo jušno osnovo in skuhamo do mehkega.

Po približno 20 minutah juho pretlačimo. Dodamo smetano in začinimo z zeliščno soljo in poprom.

Jurčke narežemo na rezine in jih opečemo na maslu. Naložimo jih na krožnike in prelijemo s pripravljeno juho. Potresemo s sveže sesekljanim peteršiljem.

Dober tek.

Po www.avogel.ch

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Naravna orožja proti virusom gripe

Kihate, kašljate, vaš mučijo nahod, boleče grlo, mrazenje, vročina, bolečine v mišicah, utrujenost?

Preizkusite moč narave ...

Angina - kako si pomagati, ko so potrebni antibiotiki?

Od desetih primerov vnetja grla običajno le enega povzroča bakterija Streptococcus pyogenes iz skupine A.

Kako ravnati, ko so antibiotiki nujni ...

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.