Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namZa ljubitelje toplega, slastnega praženca. V bolj zdravi preobleki, a zato nič manj slastno.
Beljake ločimo od rumenjakov in jih stepemo v trd sneg. Rumenjake stepemo skupaj s sladkorjem, dodamo začimbe, nato pa postopoma moki s pecilnim in tekočino. Masi na koncu dodamo še oprane rozine, nato pa vanjo z roko previdno vmešamo se sneg.
Na ponvi segrejemo maslo in vanjo vlijemo približno polovico mase. Pokrijemo. Ko se spodaj zapeče, obrnemo, lahko tudi natrgamo na manjše koščke. Pečemo približno 15 minut, da se testo enakomerno zapeče. Na enak način spečemo tudi preostanek mase.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namS pravim načinom življenja bo težav v menopavzi manj (ali nič) ...
Vas zanima, kako?Vročinski oblivi in nočno potenje so ena prvih asociacij, ko pomislimo na obdobje menopavze.
Kako si lahko pomagate?Urejen spalni ritem je pomemben za naše zdravje in dobro počutje. Z daljšanjem dneva pa se spalni ritem lahko »vrže iz takta« in to ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju se nahajamo.
Spalni ritem in kako nanj vpliva daljšanje dneva?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!