Za ljubitelje toplega, slastnega praženca. V bolj zdravi preobleki, a zato nič manj slastno.
Beljake ločimo od rumenjakov in jih stepemo v trd sneg. Rumenjake stepemo skupaj s sladkorjem, dodamo začimbe, nato pa postopoma moki s pecilnim in tekočino. Masi na koncu dodamo še oprane rozine, nato pa vanjo z roko previdno vmešamo se sneg.
Na ponvi segrejemo maslo in vanjo vlijemo približno polovico mase. Pokrijemo. Ko se spodaj zapeče, obrnemo, lahko tudi natrgamo na manjše koščke. Pečemo približno 15 minut, da se testo enakomerno zapeče. Na enak način spečemo tudi preostanek mase.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.