Mafini z okusom po kavi, vendar – brez kave. Nadomestimo jo s čudovitim žitnim nadomestkom – Bambu.
Bambu pomešamo z moko, dodamo pecilni prašek, kakav, sladkor in vse dobro zmešamo.
V drugi posodi zmešamo tekoče sestavine: mleko, vanilijo, jajca in maslo.
Oboje pomešamo in z maso napolnimo dve tretjini modelčkov za mafine.
Pečemo v naprej ogreti pečici 20 minut pri 190 stopinjah.
Pečene ohladimo na rešetki, nato ponudimo. Odlično teknejo ob skodelici žitne kave Bambu.
Vir: www.avogel.ca
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.