Preprosta sladica, ki združuje najbolj slastne in obenem zdrave sestavine.
Priprava:
Orehe grobo nasekljamo in jih pražimo dve minuti v ponvi na kokosovi maščobi. Nato dodamo javorjev sirup in mešamo, dokler ne karamelizira. Dodamo še kakav in dobro premešamo. Oreščke ohladimo na peki papirju in ji fino sesekljamo.
V skodelico naložimo jogurt, koščke hruške in sesekljane karamelizirane oreščke. Potresemo s sesekljamo meto.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.