Čudovito kremasta, zdrava, hitro pripravljena juha.
Na maščobi najprej segrejemo gorčična zrna. Ko pričnejo prasketati, dodamo sesekljano čebulo in pražimo le toliko, da oveni. Nato dodamo lovorjev list, sesekljano zeleno in kodrolistni ohrovt in ju rahlo opražimo. Naposled dodamo še krompir in jušno osnovo. Deset minut, preden je jed gotova, juho začinimo s kurkumo. Kuhano juho pretlačimo (še prej odstranimo lovorjev list) in po okusu dodamo sol in poper.
Orehovo olje in sveže mleti muškatni orešček dodamo neposredno na krožnik, ko se je juha že nekoliko ohladila.
Dober tek.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.