Preprosta in krepka jed, bogata s stročnicami in zimsko zelenjavo. Postrežemo ob kruhu, rižu, krompirju ali podobno.
Korenje olupimo in narežemo na tanke rezine, bučo očistimo, razpolovimo in odstranimo semena. Polovico je shranimo v hladilniku, drugo polovico pa narežemo na kockice. Zelenjavo najprej prepražimo na olju, nato dodamo, lečo in nastrgan ingver. Kuhamo približno 10 minut.
Ko je zelenjava mehka, dodamo zelenjavno jušno osnovo Herbamare, kokosovo mleko, čičeriko in začimbe. Počakamo, da jed ponovno zavre, nato po okusu začinimo z zeliščno soljo in poprom. Ko je jed na krožniku, jo okrasimo še s svežimi metinimi lističi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.