Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPreprosta in krepka jed, bogata s stročnicami in zimsko zelenjavo. Postrežemo ob kruhu, rižu, krompirju ali podobno.
Korenje olupimo in narežemo na tanke rezine, bučo očistimo, razpolovimo in odstranimo semena. Polovico je shranimo v hladilniku, drugo polovico pa narežemo na kockice. Zelenjavo najprej prepražimo na olju, nato dodamo, lečo in nastrgan ingver. Kuhamo približno 10 minut.
Ko je zelenjava mehka, dodamo zelenjavno jušno osnovo Herbamare, kokosovo mleko, čičeriko in začimbe. Počakamo, da jed ponovno zavre, nato po okusu začinimo z zeliščno soljo in poprom. Ko je jed na krožniku, jo okrasimo še s svežimi metinimi lističi.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!