background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

  • Čas:
  • Preprosto
  • 1 kozarec
  • Prep: min
  • Preprosto
  • 1 kozarec

Le kdo je ne mara, slastne lešnikovo-čokoladne stvaritve? A ko enkrat podrobneje pogledamo napis na embalaži … se hitro odločimo, da bo morda bolje ustvariti kar svojo.

Sestavine

  • 3 žlice kakava v prahu
  • 2 žlici jarovjevega sirupa oz. po okusu
  • 300 g lešnikov

Lešnike 10 minut pražimo v pečici na 180 stopinjah. Ko nežno porjavijo, jih povaljamo v prtičku in odstranimo lupinico, nato pa jih zblendamo (potrebujemo zmogljiv blender). To nam bo vzelo približno 10 minut, saj je aparat treba ugasniti približno vsake pol minute in vsebino postrgati s sten posode. Ko smo dobili gladko maslo, dodamo še kakav in javorjev sirup in ponovno vključimo blender. Mešamo do gladke strukture.

Hranimo v steklenem kozarcu v hladilniku.

Odlično tekne na kruhu, palačinkah, svežem sadju (npr. jagodah) ipd.

Povzeto po www.avogel.co.uk

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Nad bolečine z gorsko arniko

Gorska arnika - enako učinkovita kot zdravila

Kako pomaga arnika?

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.