Enostavno, hitro pripravljeno in slastno. Cvetača je lahko izjemno okusna. Skrivnost je v toploti in začimbah.
Cvetačo nalomimo na manjše cvetove in razporedimo po manjšem pekaču. Prelijemo z oljem in sokom limone in dodamo vse začimbe (prej jih stremo). Premešamo, da se začimbe in tekočina lepo razporedijo po cvetači.
Pečemo približno pol ure pri 180 stopinjah.
Originalni recept: www.avogel.co.uk
24.11.2021
“Seveda je koristna,saj vse,kar je novega in neznanega je vredno prizkusiti.... Hvala in še naprej v tem duhu....”
Ivan Novak
Odgovor A.Vogel: Hvala za vaše mnenje.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Da lahko z izboljšanjem dolžine in kakovosti spanja vplivamo na preprečevanje vnetnih obolenj dihal? Poglejmo, zakaj je spanje tako pomembno.
Več kot 200 različnih virusov prehlada in peščica bolj ali manj nevarnih virusov gripe nam vsako zimo grozi z vnetjem dihal. Si znate pomagati?
Se tudi vi kdaj znajdete v položaju, ko vam pade imunski sistem in se vas že lotevata mrazenje in kihanje, vi pa ste pred pomembnim, neodložljivim sestankom?
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.