Enostavno, hitro pripravljeno in slastno. Cvetača je lahko izjemno okusna. Skrivnost je v toploti in začimbah.
Cvetačo nalomimo na manjše cvetove in razporedimo po manjšem pekaču. Prelijemo z oljem in sokom limone in dodamo vse začimbe (prej jih stremo). Premešamo, da se začimbe in tekočina lepo razporedijo po cvetači.
Pečemo približno pol ure pri 180 stopinjah.
Originalni recept: www.avogel.co.uk
24.11.2021
“Seveda je koristna,saj vse,kar je novega in neznanega je vredno prizkusiti.... Hvala in še naprej v tem duhu....”
Ivan Novak
Odgovor A.Vogel: Hvala za vaše mnenje.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.