Enostavno, hitro pripravljeno in slastno. Cvetača je lahko izjemno okusna. Skrivnost je v toploti in začimbah.
Cvetačo nalomimo na manjše cvetove in razporedimo po manjšem pekaču. Prelijemo z oljem in sokom limone in dodamo vse začimbe (prej jih stremo). Premešamo, da se začimbe in tekočina lepo razporedijo po cvetači.
Pečemo približno pol ure pri 180 stopinjah.
Originalni recept: www.avogel.co.uk
24.11.2021
“Seveda je koristna,saj vse,kar je novega in neznanega je vredno prizkusiti.... Hvala in še naprej v tem duhu....”
Ivan Novak
Odgovor A.Vogel: Hvala za vaše mnenje.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Lipoprotein (a) naj bi bil bolj merodajen pokazatelj obolenja arterijskega ožilja (s tem pa tudi nevarnosti možganske kapi) kot meritev LDL holesterola.
Je krivo toplejše obdobje? So temperature preprosto previsoke? Kaj pa stres v službi – je ta kriv? Zakaj vas iznenada obliva, ko pa ste zdrave, sijoče in v top formi? Je možno, da prihaja menopavza? Poglejmo, s katerimi znaki napoveduje svoj prihod.
Imate čez poletje običajno težave s težkimi, utrujenimi in pogosto otečenimi nogami? Kaj lahko že spomladi naredimo, da to poletje ne bo tako oz. da bodo težave blažje?
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.