Za vse, ki imate radi znameniti mousse au chocolat. Brez jajc in smetane, a z rahlo, penasto strukturo in predvsem s slastnim čokoladno-ingverjevim okusom.
Kokosovo mleko segrejemo in v njem raztopimo čokolado in sladkor. Ingver nastrgamo in s prsti iztisnemo sok. V stopljeno mešanico dodamo obe začimbni tekočini in chia semena. Premešamo in prelijemo v dve skodelici. Shranimo v hladilniku, da se zmes strdi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.