Za vse, ki imate radi znameniti mousse au chocolat. Brez jajc in smetane, a z rahlo, penasto strukturo in predvsem s slastnim čokoladno-ingverjevim okusom.
Kokosovo mleko segrejemo in v njem raztopimo čokolado in sladkor. Ingver nastrgamo in s prsti iztisnemo sok. V stopljeno mešanico dodamo obe začimbni tekočini in chia semena. Premešamo in prelijemo v dve skodelici. Shranimo v hladilniku, da se zmes strdi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.