Preprosta sladica, bogata s koristnimi maščobami, ki odlično tekne vse dni v letu. Verjamemo, da se bo marsikomu odlično prilegla prav božičnem času …
Pomaranči prerežemo na pol in izdolbemo meso. Nad vodno kopeljo raztopimo čokolado. V terilniku stremo semena janeža. V mešalniku zmešamo kokosovo mleko, olupljen in izkoščičen avokado, med, meso in sok pomaranč ter vse začimbe (prihranimo le pol žličke nastrgane lupinice). Dodamo še stopljeno in nekoliko ohlajeno čokolado in olje in ponovno dobro zmešamo.
Nadevamo v štiri manjše skodelice (uporabimo lahko tudi izdolbljene polovičke pomaranč) in posujemo s pomarančno lupinico. Dobro ohladimo, da se strdi, nato postrežemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.