Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namV božičnem času, pa tudi sicer, tekne pecivo, ki diši po čokoladi in začimbah. Črno-beli keksi pa so nadvse privlačni tudi na pogled.
Nad vodno kopeljo stopimo maslo, nalomljene koščke čokolade in vse začimbe. Ves čas mešamo. Jajci penasto stepemo s sladkorjem in vaniljevim sladkorjem. Dodamo nekoliko ohlajeno čokoladno zmes, pecilni, nato pa ročno vmešamo še ostro moko.
Maso postavimo v hladilnik za eno uro. Nato iz nje oblikujemo majhne kroglice, ki jih povaljamo v domačem vaniljevim sladkorjem. (Sladkor lahko sami aromatiziramo z dodatkom čiste mlete vanilije ali na koščke narezanega stroka. Aromatiziramo vsaj dva tedna, nato sladkor z vaniljo zmeljemo v kavnem mlinčku).
Pečemo na pekaču, obloženem s papirjem za peko in sicer 8 minut pri 180 stopinjah Celzija (brez ventilacije). Kekse ohladimo kar na pekaču.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namČaji so vsestransko uporabni. Poleg pitja jih lahko grgramo, uporabimo v kopelih, jih inhaliramo.
Pravilna priprava in uporabaAmeriški slamnik je ena najbolj raziskanih zdravilnih rastlin na svetu.
Kaj o njem pravijo novejše raziskave?Mnogi se sprašujejo, če lahko zgolj s prehrano v celoti pokrivamo telesne potrebe po mikrohranilih. Vprašanje je še toliko bolj pereče v zimskem času, ko smo omejeni s ponudbo kakovostne sveže hrane.
Po vitamine in minerale na krožnik ali v tabletke?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!