Zdravi, domači, slastno dišeči, polni dragocenih beljakovin in ogljikovih hidratov in najboljši še topli, v družbi najljubšega čaja.
Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija. Čičeriko precedimo in mešalniku zmešamo skupaj s sezamovo pasto, mandljevim maslom, datljevim sirupom in mandljevim mlekom. Testo predenemo v skledo in mu dodamo kosmiče, cimet in kokosov sladkor. Zgnetemo na roke in oblikujemo majhne piškote. Vsakega posipamo z malo cimetovega sladkorja in pečemo na papirju za peko približno 10 minut. Nato piškote obrnemo in posipamo še z druge strani. Pečemo še deset minut.
Vir: avogel.co.uk
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.