Najpreprostejše so tiste juhe, ki jih ustvarimo iz sestavin, ki so že pri roki. Še nekaj začimb in že je na mizi topla jed, ki pogreje dušo in napolni želodček.
Zelenjavo očistimo in narežemo ter pristavimo skupaj z zelenjavno jušno osnovo in lovorjem. Ko zavre, kuhamo še deset minut, nato dodamo ostale začimbe (razen limonine lupinice). Ko je vsa zelenjava mehka, odstranimo lovorjeva lista in juho pretlačimo. Posolimo po okusu, dodamo limonino lupinico in sok ter po želji nekaj sladke smetane.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.