Najpreprostejše so tiste juhe, ki jih ustvarimo iz sestavin, ki so že pri roki. Še nekaj začimb in že je na mizi topla jed, ki pogreje dušo in napolni želodček.
Zelenjavo očistimo in narežemo ter pristavimo skupaj z zelenjavno jušno osnovo in lovorjem. Ko zavre, kuhamo še deset minut, nato dodamo ostale začimbe (razen limonine lupinice). Ko je vsa zelenjava mehka, odstranimo lovorjeva lista in juho pretlačimo. Posolimo po okusu, dodamo limonino lupinico in sok ter po želji nekaj sladke smetane.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.