Hitro pripravljena, polna dragocenih hranil, pa še nadvse okusna. Bi si želeli še česa več?
Sesekljamo čebulo. Blitvo očistimo in ločeno narežemo liste in stebla.
Na olju prepražimo čebulo in sesekljana stebla blitve ter zalijemo z jušno osnovo. Dodamo še blitvine liste in kvinojo, ki jo pred tem operemo v vroči vodi. Zavremo in kuhamo deset minut.
Za posip sesekljamo peteršilj in orehe, naribamo limonino lupinico in razdrobimo feto. Vse sestavine pomešamo v posodici.
Juho začinimo s soljo, poprom in limoninim sokom ter postrežemo s pripravljenim posipom.
Vir: Reformhaus Kurier, april 2019
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.