Zeleni smuti s pšenično travo, špinačo in banano
Priprava:
Špinačo operemo, banano olupimo, iz pšenične trave s pomočjo sokovnika iztisnemo sok. Skupaj s preostalimi sestavinami zmešamo v mešalniku. Po želji lahko napitek razredčimo z mandljevim mlekom.
Če nimamo pri roki pšenične trave ali ustreznega sokovnika, si lahko pomagamo tudi z že pripravljenim sokom Dr. Steinberger.
Več o čudežnih močeh soka pšenične trave pa si lahko preberemo tukaj.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.