Poletje je tudi čas kumar. V našem okolju jih v solati pogosto jemo s klasično polivko in dodatkom čebule. Morda vam bodo še bolj všeč s česnom in belo polivko iz jogurta in/ali smetane.
Kumare po potrebi olupimo (pri domačih to ni potrebno), nato pa jih naribamo. Osolimo in počakamo približno 20 minut, da izločijo vodo. Vmes pripravimo polivko iz preostalih naštetih sestavin. Kumare ožamemo, prelijemo s polivko in ponudimo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.