Poletje je tudi čas kumar. V našem okolju jih v solati pogosto jemo s klasično polivko in dodatkom čebule. Morda vam bodo še bolj všeč s česnom in belo polivko iz jogurta in/ali smetane.
Kumare po potrebi olupimo (pri domačih to ni potrebno), nato pa jih naribamo. Osolimo in počakamo približno 20 minut, da izločijo vodo. Vmes pripravimo polivko iz preostalih naštetih sestavin. Kumare ožamemo, prelijemo s polivko in ponudimo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.