Zmešanček iz rdeče pese, s kokosovim mlekom in gozdnimi sadeži
Priprava:
Datlje izkoščičimo in narežemo na majhne koščke. Rdečo peso narežemo na večje kose in jo skupaj z datlji damo v posodo mešalnika. Dodamo gozdne sadeže, mandljevo mleko, kokosovo mleko in limonin sok. Dobro zmiksamo in postrežemo v visokih kozarcih. Okrasimo z nastrgano limonino lupinico.
Nasvet:
Kuhano peso včasih lahko tudi kupimo, še boljša pa je, če jo skuhamo svežo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.