Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namOcvrti hrani se je dobro čim bolj izogibati. Obstajajo pa alternative, ko lahko s povsem primerljivim okusom ustvarimo veliko manj grešno jed. Če ne morete brez »pohančkov«, je ta recept kot nalašč za vas.
V možnarju skupaj z grobo morsko soljo stremo vse začimbe in z njimi temeljito »nasolimo« meso. Bedrca z nožem podolžno zarežemo proti kosti, da se bo meso lažje prepeklo. Nato vsak košček povaljamo v moki, nato v razžvrkljanih jajcih (začinimo z zeliščno soljo) in naposled v mešanici drobtinic in sezama (približno pol pol).
Na pekač položimo papir za peko in ga premažemo z oljem. Nanj naložimo pripravljeno meso, po vrhu vsak košček ravno tako premažemo z nekaj olja, nato pa čez položimo še drugo plast papirja za peko (ne zatesnimo, samo položimo čez).
Pečemo približno 50 min pri 200 stopinjah. Mesa ni potrebno obračati.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpoznajte novo A.Vogel zdravilo Menoforce.
Žajbelj skozi oči sodobnih raziskavMed naravne pomočnike prizadetim venam (krčne žile), bi lahko, kot kažejo raziskave, dodali tudi vitamin K2.
Poglejmo, zakaj.O menopavzi je vredno razmišljati, še preden se pojavijo prvi "resni" simptomi.
Kako način življenja vpliva na počutje v drugi pomladi?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!