Tako dobri, da se jim težko uprete. In tako hitro nared… In iz samih dobrih sestavin …
Maslo zmehčamo na sobni temperaturi in ga skupaj s sladkorjem penasto umešamo. Dodamo ingver, vaniljo, sol ter jajce in ponovno razmešamo. Nato ročno vmešamo še moko z vinskim kamnom, kokosovo moko in nasekljano čokolado.
Iz mase takoj oblikujemo kroglice, ki jih sploščimo med dlanema. Pečemo na pekaču, obloženem s papirjem za peko, približno 15 minut pri 180 stopinjah.
Pečene pustimo na pekaču, da se ohladijo, nato ustrezno shranimo (če kakšen ostane, seveda).
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.