Tako dobri, da se jim težko uprete. In tako hitro nared… In iz samih dobrih sestavin …
Maslo zmehčamo na sobni temperaturi in ga skupaj s sladkorjem penasto umešamo. Dodamo ingver, vaniljo, sol ter jajce in ponovno razmešamo. Nato ročno vmešamo še moko z vinskim kamnom, kokosovo moko in nasekljano čokolado.
Iz mase takoj oblikujemo kroglice, ki jih sploščimo med dlanema. Pečemo na pekaču, obloženem s papirjem za peko, približno 15 minut pri 180 stopinjah.
Pečene pustimo na pekaču, da se ohladijo, nato ustrezno shranimo (če kakšen ostane, seveda).
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.