Sladek kruh z le malo sladkorja je lahko slastna malica v službi, zajtrk ali pa preprosto – polnovredna sladica.
Datlje narežemo in jih namočimo v vroči vodi. Dodamo še sladkor da se raztopi. Nato dodamo pretlačene banane.
Suhe sestavine pomešamo v drugi, večji posodi. Prelijemo z mokrimi sestavinami in z žlico premešamo, da se temeljito pomešajo.
Testo predenemo v ozek pekač, ki ga obložimo s papirjem za peko.
Pečemo približno 40 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.