Sladek kruh z le malo sladkorja je lahko slastna malica v službi, zajtrk ali pa preprosto – polnovredna sladica.
Datlje narežemo in jih namočimo v vroči vodi. Dodamo še sladkor da se raztopi. Nato dodamo pretlačene banane.
Suhe sestavine pomešamo v drugi, večji posodi. Prelijemo z mokrimi sestavinami in z žlico premešamo, da se temeljito pomešajo.
Testo predenemo v ozek pekač, ki ga obložimo s papirjem za peko.
Pečemo približno 40 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.