Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namHitro pripravljena strjenka z mamljivim okusom po kavi, a vendar – brez kave. Primerna za vse generacije.
Žitno kavo raztopimo v vroči vodi. Jajca ločimo na rumenjake in beljake. Rumenjake nad vročo vodo nekaj minut stepamo s sladkorjem in ščepcem soli. Stepamo, dokler se sladkor ne raztopi in zmes ne postane penasta. Nato dodamo raztopljeno žitno kavo.
Maso nato stepamo še naprej nad hladno vodno kopeljo, dokler se zmes povsem ne ohladi.
Čvrsto stepemo sladko smetano in jo pomešamo z jajčno zmesjo. Sedaj stepemo še beljake v čvrst sneg in dodamo še tega. Vse skupaj nato predenemo v podolgovat model, ki meri približno 800 ml, lahko pa uporabimo tudi kakšne manjše posodice. Položimo v zamrzovalno skrinjo za vsaj 3 ure.
Postrežemo z nekaj smetane in/ali mandljevega likerja, za še bolj zdravo različico pa uporabimo nekaj svežega sezonskega sadja, ki se prav tako odlično poda k sladici.
Po www.avogel.ch priredila: Sabina Topolovec
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpoznajte novo A.Vogel zdravilo Menoforce.
Žajbelj skozi oči sodobnih raziskavMed naravne pomočnike prizadetim venam (krčne žile), bi lahko, kot kažejo raziskave, dodali tudi vitamin K2.
Poglejmo, zakaj.O menopavzi je vredno razmišljati, še preden se pojavijo prvi "resni" simptomi.
Kako način življenja vpliva na počutje v drugi pomladi?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!