Kremast puding imajo rade vse generacije. Vsebino iz vrečice lahko kadarkoli ustvarite sami, če imate doma nekaj osnovnih sestavin.
Za posamezno različico potrebujemo pol litra mleka. V treh skodelicah razmešamo po 37 g škroba s približno decilitrom mleka. Preostanek mleka zavremo v treh kozicah. V to mleko dodamo preostale sestavine – glede na okus pudinga. Ko zavre, vmešamo razmešan škrob, mešamo z metlico in kuhamo še 3 minute. Nato po plasteh nalijemo v oplaknjene skodelice.
Ohlajen puding po želji prelijemo s sadno polivko, smetano ipd.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.