background

Zdravilni četvorček pri zdravljenju okužb sečil

Zelo pomembno je, da smo pozorni na spremenjeno počutje. Na stranišču hitro opazimo, da urina ne odvajamo kot običajno. Vsak najmanjši znak odstopanja vzemite kot resno opozorilo in ukrepajte takoj. Spijte čim več vode (pomanjkanje pitja je najverjetneje tudi botrovalo težavam). Sočasno pa si pomagajte s preverjenimi izdelki iz sveta rastlin …

Canephron - registrirano zdravilo rastlinskega izvora z močjo luštreka, tavžentrože in rožmarina. V akutnih primerih zmanjša pekoč občutek pri uriniranju. Blaži in odpravlja simptome vnetja sečil. Jemljete ga lahko tudi v kombinaciji z antibiotiki.

Dr. Steinberger Cranberry sok – preprečuje pritrjevanje bakterije E.coli na celice sečil. Ob ponavljajočih vnetjih priporočamo redno uživanje tega soka, najbolje v večernem času.

Echinaforce kapljice – podporna terapija pri zdravljenju vnetja sečil. Alfred Vogel je svetoval jemanje 5-10 kapljic tinkture vsako uro.

Molkosan Fruit – za okrepitev črevesne flore, za preprečitev prekomernega razmnoževanja škodljivih bakterij, ki povzročajo vnetja. Priporočamo redno uživanje mlečno-kislinsko fermentiranih živil.

Kako preprečiti ponovno vnetje mehurja s krepitvijo koristnih mikrobov? 

Vse izdelke lahko poiščite v vaši najbližji lekarni. Ob ponavljajočih se vnetjih sečil priporočamo, da omenjene izdelke vključite tudi v svojo potovalno lekarno.

Besedilo: Sabina Topolovec

Ocene

Ocena:

05.08.2020

“Stran je želi zanimiva, vedno izvem kaj koristnega! HVALA! ♥️”

HELENA

Odgovor A.Vogel: Hvala.

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

5 nasvetov za trdnejše zdravje otroka v jesenskem času

Otroci so vnovič sedli v šolske klopi. Za mnoge to pomeni čas novih prehladnih obolenj in drugih težav z zdravjem.

Kako naravno krepiti imunski sistem?

Ali ste vedeli?

Najbolj občutljivi za okužbe z virusi prehlada in gripe so predšolski otroci, ti v povprečju zbolijo 6 do 10-krat na leto. Pomagamo jim lahko tako, da ob prvih znakih obolenja ukrepamo s skrbno izbranimi naravnimi pripravki.

Preberite, kako ...

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.