A.Vogel Blog

Proizvodnja

 

A. Vogel in pogodbena pridelava: 100% biološka

Da boste vedeli, kaj kupujete: vse rastline, iz katerih se pridobivajo surovine za izdelke A.Vogel, izvirajo bodisi iz naših lastnih nasadov bodisi iz pogodbenih kontroliranih bioloških kmetij.
Več >


Naš pridelek - vaš donos

Najsi pridejo z lastnih nasadov, s pogodbenih kmetij ali od izšolanih nabiralcev zelišč v divjini - vse zeli so nabrane ob idealnem, t.j. natančno določenem času in gredo takoj v nadaljnjo predelavo, da lahko kupite izključno izdelke, ki vsebujejo optimalne količine učinkovin.
Več >


Nadaljnja predelava

Tako se iz svežih zeli pridobivajo zelo kakovostna zdravila: preberite vse o proizvodnji tinktur, prednostih naravne ekstrakcije z etanolom in nadaljnji predelavi tinktur v trdne oblike, npr. tablete.
Več >


Zgodbe s Voglovih vrtov po mesecih

Želite izvedeti, kako potekajo dela na naših vrtovih skozi vse leto? Predstavljamo natančen opis vseh aktivnosti od vzgoje sadik do spravila posameznih vrst rastin po mesecih. Več.


Kontrola kakovosti in raziskave

Zaupanje je dobro, kontrola še boljša. Po zaslugi celovite kontrole in intenzivnih raziskav vam Bioforce zagotavlja nespremenjeno visoko kakovost izdelkov. Obenem vedno iščejo nove možnosti za razširitev naše ponudbe v dobro vašega zdravja.
Več >


Natisni vsebinoprint-icon