Preprosta sladica, polna antioksidantov, vitaminov in protivnetnih snovi. Brez težav jo lahko zaužijete tudi kot zdrav zajtrk, malico ali večerjo.
Ananas očistimo in narežemo na rezine.
Na ghiju segrejemo kurkumo in poper, nato na njen z obeh strani opečemo ananas (v večji ponvi).
Prelijemo z javorovim sirupom.
Zlato zapečen ananas naložimo na ogrete krožnike. Poleg ponudimo pripravljeno jogurtovo omako.
Posujemo z zdrobljenimi pistacijami.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Ob težavah, kot so kašelj, nahod, sinuzitis in kihanje pogosto pomislimo na prehlad ali alergijo na cvetni prah. Vendar pa težave lahko povzročajo tudi spore gliv, ki so v našem okolju zelo pogoste.
Zima nam že počasi maha v slovo in tudi z naših krožnikov se poslavlja slabo prebavljiva in težka hrana. Zato moramo biti v tem obdobju še toliko pozornejši na izbor živil.
V razcvetu pomladi so tudi simptomi senenega nahoda najbolj izraženi. Tako se mnogo ljudi, ki trpijo za alergijskim rinitisom, rado jezi nad naravo. Pa vendar je prav ta tista, ki zna najbolje pomagati, če le znamo prisluhniti njenim nasvetom …
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.