background

Bambu® - kakovost, ki jo okusite

Bambu je naravna in zdrava sadno-žitna kava, sestavljena iz biološko pridelanih sestavin. Poseben recept s cikorijo, figami, pšenico, ječmenovim sladom in želodom daje kavi zelo dober okus. Bambu ne vsebuje kofeina in vpliva na spanec, zato lahko popijete skodelico tudi v večernih urah. Še posebej je primeren je za vse, ki imajo težave s povišanim pritiskom, za živčno preobremenjene ljudi in za ljudi, ki imajo težave z želodcem. Brez problema ga lahko uživajo tudi otroci, nosečnice in doječe matere.

Sestavine sadno-žitne kave Bambu


Cikorija (Cichorium intybus)

Cikorija spada v družino radičevk (Cichoriaceae). Ima visoko vsebnost grenkih snovi in encimov. Že od nekdaj spada med priljubljena ljudska zelišča. Slovensko ime za to rastlino je nadvse zanimivo – potrošnik.

Pšenica

Biološko pridelana pšenica ima blag, prijeten okus in odlično dopolni aromo sadno-žitne kave Bambu.

Ječmen

Ječmen vsebuje veliko polnovrednih mineralnih snovi, na primer salicilno kislino, ki je pomembna sestavina zdrave prehrane. Sadno-žitni kavi Bambu daje nežno aromo. Ječmen namakamo tri do štiri dni, nato ga kalimo (pri tem nastaja slad), pražimo in na koncu zmeljemo.

Želod

Želod vsebuje čreslovine, to so snovi, ki so pomembne za presnovo. Pridelamo ga s kontrolirano biološko pridelavo, nato dozorele sadeže oberemo, olupimo in narežemo. Na koncu jih blago popražimo in fino zmeljemo.

Figa

Na soncu dozorela turška figa (smokva) je zelo pomembna sestavina sadno-žitne kave Bambu, saj prispeva mineralne snovi in energijo, kavi pa daje prijeten sadni okus.

Pri nas je v lekarnah in specializiranih prodajalnah na voljo različica sadno-žitne kave Bambu:

Bambu® Instant napitek

Bambu® je aromatičen in topljiv ekstrakt iz sadne in žitne kave, biološko pridelan. Bambu® ne …
Več

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Potovalna lekarna - vnetje sečil

Preden se odpravite na pot, poskrbite, da v potovalni lekarni ne bo manjkalo naravnih pripravkov za obvladovanje težav s sečili (in še čim).

Tega ne pozabite ...

Ali ste vedeli?

Ste se kdaj vprašali, zakaj so bolezni ožilja, kot so krčne žile, zapnenje arterij, tromboze, itd., prisotne večinoma v »industrijsko razvitem« svetu?

Stanje žil - odraz našega življenja

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel