Najpreprostejše so tiste juhe, ki jih ustvarimo iz sestavin, ki so že pri roki. Še nekaj začimb in že je na mizi topla jed, ki pogreje dušo in napolni želodček.
Zelenjavo očistimo in narežemo ter pristavimo skupaj z zelenjavno jušno osnovo in lovorjem. Ko zavre, kuhamo še deset minut, nato dodamo ostale začimbe (razen limonine lupinice). Ko je vsa zelenjava mehka, odstranimo lovorjeva lista in juho pretlačimo. Posolimo po okusu, dodamo limonino lupinico in sok ter po želji nekaj sladke smetane.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Vam primanjkuje železa? Veliko ljudi namreč sploh ne ve, da se spoprijema s pomanjkanjem tega pomembnega minerala. Če ste kronično utrujeni in brez energije ter imate pogoste glavobole, ste morda res samo v primežu stresa, a so ti simptomi dejansko povezani tudi s pomanjkanjem železa. Zato preverite raven železa v vašem telesu in poskrbite zase.
Spomladi so alergije v polnem razmahu.
Dom, poln zelenja, vanj ne vnaša le lepote, temveč poskrbi tudi za zdravje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.