Losos je ena redkih vrst rib, ki pri pečenju ne pušča neprijetnega vonja po vsej hiši. Tudi zato si ga lahko privoščimo večkrat. Potem pa so tudi seveda še njegove zdravilne lastnosti in čudovit okus ...
Lososa začinimo z mešanico rožmarina, kopra, česna in soli, nato pa ga povaljamo v sezamovih semenih. Pri srednji nizki temperaturi ga na kokosovi maščobi enakomerno zapečemo na obeh straneh. Pečenega pokapljamo z limoninim sokom in prelijemo z malo olivnega olja. Ponudimo s kuhanim rižem, kaprami (npr. v omaki) in skledo poljubne solate.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Vam primanjkuje železa? Veliko ljudi namreč sploh ne ve, da se spoprijema s pomanjkanjem tega pomembnega minerala. Če ste kronično utrujeni in brez energije ter imate pogoste glavobole, ste morda res samo v primežu stresa, a so ti simptomi dejansko povezani tudi s pomanjkanjem železa. Zato preverite raven železa v vašem telesu in poskrbite zase.
Spomladi so alergije v polnem razmahu.
Dom, poln zelenja, vanj ne vnaša le lepote, temveč poskrbi tudi za zdravje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.