background

Vaše izkušnje z zdravilom Prostasan

Hvala, ženske, da skrbite za svoje moške. Hvala tudi vsem tistim moškim, ki ste nam zaupali svoje izkušnje. Nekaj smo jih zbrali in vam jih posredujemo. Veseli bomo, če jih boste tudi vi poslali moškim, ki bi jim ta informacija morda lahko koristila.

„Odkar mož uporablja Prostasan, veliko redkeje hodi na vodo ponoči. Zato se zjutraj zbudi bolj naspan in je lažje kos vsakodnevnim obveznostim.“ (Jožica iz Domžal)

„Prostasan mi je priporočil prijatelj, ki je imel z njim dobre izkušnje. Kljub temu, da mi je zdravnik sprva priporočil druge tablete, sem se odločil najprej poskusiti z bolj naravnimi. Prostasan sedaj jemljem že dva meseca in sem zelo zadovoljen.“ (Marjan iz okolice Novega mesta)

„Mož opaža, da veliko lažje zadržuje urin, odkar jemlje vaše zdravilo (sedaj dobre štiri tedne). Hvala lepa.“ (Nevenka iz Brežic)

„Na podlagi lastnega opažanja sem odkril, da imam verjetno povečano prostato. Zdravnik je diagnozo potrdil in mi priporočil vaše zdravilo. Jemljem ga tri mesece neprekinjeno in sem zelo zadovoljen. Ponoči ne hodim več na stranišče, curek urina je znatno močnejši. Predvsem pa imam končno spet nekaj več volje do posteljnih radosti. Priporočam ga vsem svojim prijateljem.“ (Drago iz Kranja)

„Prostasan možu pomaga, da lažje urinira. Prej je imel neprestano občtek, da ima poln mehur. Sedaj na stranišče hodi kot nekoč, predvsem pa ne rabi več vstajati ponoči.“ (Anica iz Logatca)

Imate tudi vi mnenje o zdravilu Prostasan. Veseli bomo, če nam ga posredujete.

Prostasan® kapsule

Naravno zdravilo pri težavah s prostato.
Več

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Ste tudi vi utrujeni?

Spite dovolj, niste pod psihičnim stresom, ne delate fizično prekomerno ... pa ste vseeno utrujeni?

Je vzrok v pomanjkanju železa?

Alergija - posledica zakisanosti in zastrupljenosti telesa

Vas preseneča dejstvo, da je v današnjem času narasla tudi pojavnost vseh vrst alergij?

Naravni pristopi za odpravo alergij

Ali ste vedeli?

Do nedavnega je bilo mogoče Rowatinex dobiti le na zdravniški recept. Odslej je drugače, saj se je spremenil status naravnega zdravila. To pomeni, da je za vse, ki bi želeli ledvične kamne obvladati po naravni poti, dostop do zdravila veliko lažji in hitrejši.

Več o tem ...

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.