Echinaforce
'Zadenite potovanje v Švico'

Pravila za sodelovanje

 1. Nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
 2. Izžrebali bomo eno osebo, ki bo prejela potovanje za dve osebi v Švico. Nagrada vključuje letalski prevoz in nastanitev v hotelu. Nagrada ni izplačljiva v denarju. Izlet se ob odvil septembra 2017, točen datum bo določilo podjetje Bioforce v Švici. Nagrajenec je dolžan pravočasno poskrbeti za zavarovanje potovanja in veljavnost potovalnih dokumentov.
 3. V nagradni igri lahko sodelujete preko spletne strani www.avogel.si ali preko facebook strani http://www.facebook.com/AVogelSI
 4. V nagradni igri lahko sodelujejo prebivalci Slovenije, starejši od 18 let.
 5. Nagradna igra poteka med 05.12.2017 in 23.04.2018.
 6. Ime nagrajene osebe bo objavljeno na naši spletni, v naših mesečnih novičkah in facebook strani. Nagrajenec ali nagrajenka bosta o nagradi obveščena tudi po elektronski pošti.
 7. V nagradni igri lahko sodelujete le enkrat.
 8. Prosimo, da obrazec izpolnite v celoti.
 9. V nagradni igri ne sodelujejo sodelavci podjetja Farmedica in njihovi družinski člani.
 10. Obrazec izpolnite v slovenskem jeziku. V prvo prazno polje lahko vpišete največ 50 besed.
 11. Z izpolnitvijo obrazca podjetju Farmedica d.o.o. dovoljujete morebitno kasnejšo objavo vašega komentarja o zdravilu Echinaforce.
 12. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s prejemanjem brezplačnih mesečnih e-novic (zdravstvene novice A.Vogel).
 13. Z izpolnitvijo obrazca se zavezujete spoštovati pravila nagradne igre.
 14. Uporaba osebnih podatkov Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo osebnih podatkov na spletni strani www.avogel.si. Farmedica d.o.o. kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzira zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Farmedica d.o.o. obdeluje zbrane osebne podatke za naslednje namene: statistična obdelava podatkov, raziskava trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Za potrebe kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, mobilni telefon in drugi. Omenjene podatke lahko Farmedica d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve posameznika oziroma do takrat, ko podatki ne služijo več svojemu namenu. V času upravljanja z osebnimi podatki je posamezniku na voljo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki podatkov, od upravljalca pa lahko zahteva tudi trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

Nazaj na potovanje za dva v Švico

Nazaj

print-icon