background

Tako boste en dva tri pregnali virozo!

Ko govorimo o ameriškem slamniku, nastopi zmeda. Poznamo ga v številnih različicah, kot čaj, kot prehransko zdravilo, kot zdravilo. Kaj izbrati? Najbolje bo, da se naslonimo na tisto, kar podpira znanost.

Ko potrebujemo hitro podporo pri prebolevanju virusnih okužb, nedvomno potrebujemo pripravek, ki v sebi ohranja moč cele, sveže, ekološko vzgojene rastline. Cela rastlina pomeni njeno korenino in nadzemni del, saj le na tak način dostopamo tudi do učinkovin, ki izjemno učinkovito podpirajo naš imunski sistem. Če to vemo, izbira pripravkov na trgu v hipu postane preprosta, saj le en izdelek ustreza vsemu naštetemu.

Družina Echinaforce

Echinaforce je registrirano zdravilo, kar pomeni, da resnično nudi vse tisto, kar obljublja. Zagotavlja natančno odmerjene učinkovine, je preizkušeno s sodobnimi znanstvenimi raziskavami in do trenutka izteka roke uporabe zagotavlja učinkovitost.  Echinaforce pa ni le zdravilo, je tudi edino, ki je narejeno iz cele, ekološko vzgojene in povsem sveže rastline ameriškega slamnika. Njegova učinkovitost je bila preizkušena v številnih študijah, ki vedno znova potrjujejo, da je izjemno učinkovito v boju z virusi. Med drugim je znano tudi, da je protivirusna zaščita iz izvlečkov iz svežega ameriškega slamnika do več kot desetkrat večja kot pri izvlečkih iz posušene rastline. Uporabljamo ga lahko tako v preventivne namene (posebej bolj ranljive skupine, osebe, ki pogosto zbolevajo, ko smo bolj v stiku z virusi, ob večjih psihičnih obremenitvah, pomanjkanju spanja ipd), kot kurativno.

Kljub temu da smo omenili en izdelek, gre v resnici za več različic zdravila Echinaforce, tako da vsak uporabnik lahko izbere tisto, ki mu najbolj ustreza.

Echinaforce žvečljive tablete – s prijetno aromo pomaranče posebej primerne za otroke (od 4. leta strarosti).

Echinaforce kapljice – kapljice nakapljamo v mlačno tekočino in zaužijemo.

Echinaforce tablete – tablete nevtralnega okusa, ki jih poližemo.

Echinaforce DUO – enako nevtralnega okusa, vendar večje tablete, zato je potrebno manj pogosto odmerjanje. Tablete ravno tako poližemo.

Echinaforce PRO topli napitek – z dodanim izvlečkom bezgovih jagod, uživa se kot topel napitek. Posebej je primeren za zdravljenje akutnih stanj. 

Hitra pomoč ob virusnih okužbah

Vse različice zdravila nudijo hitro podporo imunskemu sistemu tudi tedaj, ko že zbolimo. Sledite protokolu jemanja, ki je predpisan za posamezno različico zdravila. V praksi to pomeni, da v primeru prebolevanja neke okužbe jemanje zdravila pojačamo bodisi v smislu večje količine zdravila (npr. več kapljic ali tableta več) ali zdravilo v običajni količini jemljemo pogosteje (npr. petkrat dnevno namesto dva- do trikrat dnevno).

Kako Echinaforce deluje?

Echinaforce preprečuje razmnoževanje virusov, ki jih vdihnemo, obenem pa tudi zmanjša jakost okužbe pri že okuženih celicah. Zato so simptomi prehlada ali gripe blažji in hitreje okrevamo. Posebnost Echinaforce zdravila pa je tudi v tem, da okrepi naš imunski sistem. Posledično smo tako bolj odporni, redkeje se razvijejo pljučnice, bronhitisi, sinuzitisi in pri otrocih vnetja srednjega ušesa.

Zdravilo proti virusom deluje takoj in sočasno tudi z odlogom, saj med ostalim povečuje število imunskih celic in njihovo učinkovitost. Na ta način smo tudi v prihodnje bolje zaščiteni pred mikrobi.

Preberite tudi: Kako ameriški slamnik obvlada mikrobe

Besedilo: Sabina Topolovec

Echinaforce® Duo tablete

Učinkovita naravna pomoč pri prebolevanju prehlada
Več

Echinaforce® kapljice

Echinaforce kapljice so zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno spodbujanju delovanja imunskega …
Več

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Poskrbimo za svoje noge še pred poletjem

Poleti noge trpijo predvsem zaradi šibkosti in preobremenjenosti venskih žil. Toda ni treba, da je tako.

Ukrepi, ki vam bodo pomagali!

Alergijsko vnetje oči

Imate rdeče, srbeče oči, ki se vam pretirano solzijo, ob tem pa vas spremljata še občutek tujka v očesu ter otekle veke? Morda vam nagaja alergijski konjunktivitis.

Tako si lahko pomagate ...

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam