Žitarice je v vsakodnevni prehrani svetoval tudi Alfred Vogel. Ker želimo, da je prehrana pestra, izbiramo različna žita. Bulgur pa ima še prednost enostavne in hitre priprave.
Bulgur speremo pod toplo tekočo vodo in ga pristavimo z vodo. Ko zavre, ga kuhamo še deset minut.
Vmes v voku na hitro pripravimo zelenjavo. Na malo olja prepražimo čebulo, dodamo sesekljan korenček, šparglje, kuhan fižol in paradižnikovo omako. Začinimo z zeliščno soljo in poprom. Dodamo kuhan bulgur, sveža zelišča, limonin sok po okusu in mozzarelo. Postrežemo s skledo solate.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Vam noge zlasti pod kolenom otekajo? So proti koncu dneva vse bolj utrujene in težke? Vas koža na nogah pod koleni neznosno srbi? Se vam težave v vročih dneh povečajo? Pomaga vam lahko divji kostanj!
Ustrezna podpora je po operaciji za ohranjanje preostalih ven še toliko bolj pomembna.
Kronično vensko popuščanje pogosteje prizadene ženske.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.