Z italijanskim pridihom, narejen čisto po svoje. Poskusite.
Piškote razporedimo po dnu pekača. Bambu raztopimo v vroči vodi, ki ji dodamo tudi izbran liker. Prelijemo po piškotih.
Skuto, maskarpone in sladkor temeljito razmešamo. Dodamo na majhne koščke narezano sadje. Premažemo po piškotih. Postavimo v hladilnik za vsaj dve uri, nato izdatno posipamo s kakavom v prahu.
Prirejeno po: www.avogel.ca
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.