Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namOdlična priloga kosilu, z dodatkom nekaj popečenih koščkov tofuja, piščanca ali ribe pa jo lahko v hipu spremenite tudi v hranljivo glavno jed.
Pečico ogrejemo na 200 stopinj Celzija. Pekač obložimo s papirjem za peko.
V veliki skledi pomešamo cvetove cvetače, sol, sumac, čili, poper in olivno olje. Porazdelimo po pekaču in pečemo približno 40 minut, da se zlato zapeče.
Za preliv pomešamo vse sestavine.
Pečeno cvetačo pomešamo z brusnicami, bučnimi semeni, trakovi korenja in špinačnimi listki. Prelijemo s prelivom in posujemo z drobnjakom.
Recept je pripravila: Jessica Sepel, vir: www.avogel.co.uk
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpoznajte novo A.Vogel zdravilo Menoforce.
Žajbelj skozi oči sodobnih raziskavMed naravne pomočnike prizadetim venam (krčne žile), bi lahko, kot kažejo raziskave, dodali tudi vitamin K2.
Poglejmo, zakaj.O menopavzi je vredno razmišljati, še preden se pojavijo prvi "resni" simptomi.
Kako način življenja vpliva na počutje v drugi pomladi?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!