Ta dragoceni dodatek številnim jedem je nekaj nadvse posebnega. Sestavine, polne dragocenih antioksidantov in mikrohranil v procesu fermentacije dobesedno skočijo v nebo. Vsaka žlica je zajemalka zdravja!
Vso sadje, razen aronije, drobno zrežemo. Dodamo sok limone, začimbe, sladkor, sol in Molkosan. Dobro premešamo in preložimo v steklen kozarec, ki ga ne zatesnimo povsem.
Pustimo na pultu dva dni, nato dodamo grobo sesekljane orehe, še enkrat premešamo, dobro zapremo in hranimo v hladilniku. Čatni bo sčasoma postajal vse bolj pikanten.
Uporabljamo ga kot prilogo rižu, mesu, siru, kot namaz na kruhu, kot omako za narezano sadje ipd.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.