Ta dragoceni dodatek številnim jedem je nekaj nadvse posebnega. Sestavine, polne dragocenih antioksidantov in mikrohranil v procesu fermentacije dobesedno skočijo v nebo. Vsaka žlica je zajemalka zdravja!
Vso sadje, razen aronije, drobno zrežemo. Dodamo sok limone, začimbe, sladkor, sol in Molkosan. Dobro premešamo in preložimo v steklen kozarec, ki ga ne zatesnimo povsem.
Pustimo na pultu dva dni, nato dodamo grobo sesekljane orehe, še enkrat premešamo, dobro zapremo in hranimo v hladilniku. Čatni bo sčasoma postajal vse bolj pikanten.
Uporabljamo ga kot prilogo rižu, mesu, siru, kot namaz na kruhu, kot omako za narezano sadje ipd.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.