Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namMalce drugačna bučna jed, ki jo lahko zaužijete kot samostojno jed, toplo prilogo ali celo kot solato.
Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija.
Bučo narežemo na približno en centimeter široke rezine. Kose naoljimo in posolimo. V pečici pečemo približno 40 minut, da se zmehčajo in ob robovih malce zapečejo. Pečene po želji potresemo s čilijem.
Medtem v ponvi raztopimo kokosovo maščobo in na njej postopoma ocvremo lističe žajblja. Lepo hrustljave položimo na papirnato brisačo, da odteče odvečna maščoba.
Bučna semena na suho prepražimo v ponvi.
Za preliv temeljito razmešamo vse pripravljene sestavine.
Na ogrete krožnike naložimo pečene kose buče, jih pokapljamo s prelivom in potresemo z bučnimi semeni, žajbljem in sesekljanim peteršiljem.
Recept je pripravila: Jessica Sepel,
vir: www.avogel.co.uk
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpite dovolj, niste pod psihičnim stresom, ne delate fizično prekomerno ... pa ste vseeno utrujeni?
Je vzrok v pomanjkanju železa?Vas preseneča dejstvo, da je v današnjem času narasla tudi pojavnost vseh vrst alergij?
Naravni pristopi za odpravo alergijDo nedavnega je bilo mogoče Rowatinex dobiti le na zdravniški recept. Odslej je drugače, saj se je spremenil status naravnega zdravila. To pomeni, da je za vse, ki bi želeli ledvične kamne obvladati po naravni poti, dostop do zdravila veliko lažji in hitrejši.
Več o tem ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!