Okusen zajtrk, malica ali večerja. Lahko pa postane tudi sladica, če v kremo dodate nekaj več medu ali datljev in vse skupaj okrasite s stepeno sladko smetano.
Vse sestavine damo v blender in v nekaj sekundah dobimo gladko slastno kremo, v kateri prav nihče ne bo mogel ugotoviti priokusa ajde.
*Ajdo lahko uživamo surovo, v obliki kalčkov. Kalimo lahko le hladno luščeno ajdo, ki je svetle zelenkaste barve. Običajna ajdova kaša rjave barve ne skali. Ajda za kaljenje potrebuje le dan ali dva.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.