Okusen zajtrk, malica ali večerja. Lahko pa postane tudi sladica, če v kremo dodate nekaj več medu ali datljev in vse skupaj okrasite s stepeno sladko smetano.
Vse sestavine damo v blender in v nekaj sekundah dobimo gladko slastno kremo, v kateri prav nihče ne bo mogel ugotoviti priokusa ajde.
*Ajdo lahko uživamo surovo, v obliki kalčkov. Kalimo lahko le hladno luščeno ajdo, ki je svetle zelenkaste barve. Običajna ajdova kaša rjave barve ne skali. Ajda za kaljenje potrebuje le dan ali dva.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.