Zelo sočen, dišeč in mehak. Napolni s svetlobo in ljubeznijo tistega, ki ga pripravlja. Preizkusite.
Jajci penasto stepemo s sladkorjem.
Mandarine olupimo (odstranimo tudi čim več bele kožice) in jih zmiksamo s paličnim mešalnikom. Maslo stopimo in vanj vmešamo olje in vse začimbe.
Oboje dodamo stepeni jajčni zmesi in previdno vmešamo z ročno metlico. Na koncu na enak način primešamo še moko, ki jo presejemo skupaj z vinskim kamnom. Testo pečemo v modelu za šarkelj, ki ga dobro namastimo z maslom. V model najprej damo polovico testa, to posujemo z jagodičevjem, nato pa prekrijemo z ostalo polovico testa.
Pečemo pri 180 stopinjah dobro uro (preverimo z zobotrebcem, da je testo zares pečeno).
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.